ETUSIVU > ASCOM SUOMI

ASCOM SUOMESSA

ascomkuva

Ascom Miratel Oy on Suomen johtava terveydenhuolto- ja sosiaalialan viestintä- ja henkilöturvajärjestelmien toimittaja. Ascom Miratel työllistää 40 henkilöä Turussa, Helsingissä, Kuopiossa ja Oulussa. Huolto-organisaatio kattaa koko maan, joten voimme palvella asiakkaitamme tehokkaasti. Ascom Miratel kuuluu Ascom Wireless Solutions -divisioonaan, joka on Euroopan suurin langattomien viestintäjärjestelmien toimittaja.

Tarjoamme ratkaisuja esimerkiksi sairaaloihin, palvelutaloihin, itsenäiseen asumiseen. Lisäksi ratkaisujamme käytetään teollisuudessa, vartiointipalveluissa, kauppaketjuissa ja hotelleissa. Suuriin yrityksiin ympäri maailmaa on asennettu jo yli 75 000 järjestelmää. Ascom tarjoaa laajan valikoiman ammattilaisten viestintäratkaisuja. Se luo lisäarvoa tuotteidensa avulla tukemalla ja optimoimalla asiakkaiden kriittisiä prosesseja.  Ratkaisut perustuvat IP-, WLAN-, IP-DECT- ja RF-tekniikoihin, jotka voidaan integroida nerokkaalla tavalla asiakkaan työtä tukeviin järjestelmiin. Yrityksellä on tytäryhtiöitä 11 maassa ja se työllistää 1 450 henkilöä ympäri maailmaa. Ascom Wireless Solutions perustettiin 1950-luvulla Göteborgissa Ruotsissa. Se on osa Ascom Groupia, joka on listattu Sveitsin pörssiin.

Ympäristöpolitiikka

Ascom Wireless Solutions noudattaa kestävän kehityksen periaatteita kehittämällä, tuottamalla ja tarjoamalla tuotteita ja palveluita, jotka ovat ympäristöystävällisiä ja kestäviä. Näin tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden vähentää ympäristökuormitustaan.

Ohjelmamme:

  • Minimoimme negatiiviset ympäristövaikutukset. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti ja vähennämme niiden koko elinkaarenmittaista ympäristökuormitusta sekä tehostamme tuotantoprosesseja asiakkaillemme sopivalla tavalla.
  • Hyödynnämme raaka-aineita, materiaaleja ja energiaa taloudellisesti ja käytämme uusiutumattomia materiaaleja ja energianlähteitä mahdollisimman vähän.
  • Tiedotamme työntekijöitämme ympäristöasioista ja helpotamme yksilöllistä vastuunottoa niistä.
  • Sitoutamme alihankkijamme noudattamaan vastaavia arvoja.

Pidämme yllä toimintajärjestelmää, joka takaa, että saavutamme tai ylitämme lainsäädännölliset ja muut vaatimukset.

Ascom Miratel -yritysesite

Ascom Miratel -yritysesittely