Ascom Smartphones

ETUSIVU > RATKAISUT > Ascom Smartphones

SUUNNITELTU TERVEYDENHUOLTOHENKILÖSTÖÄ VARTEN

Tahtoisitko kumppanin, joka on aina avuksi?

Ascom Myco on suunniteltu vaativissa sairaalaolosuhteissa tehtävää käytännön hoitotyötä varten. Se on luotettava viestintäväline, mukana kulkeva informaatiolähde ja lisäksi lujatekoinen ja kestävä. Jokainen yksityiskohta on suunniteltu tekemään vaativasta vuorotyöstä miellyttävämpää, tehokkaampaa ja palkitsevampaa. Olemme lisäksi varmoja, että Ascom Mycosta tullaan pitämään myös IT-osastolla.

Ascom Myco Smartphones

LYHYESTI
Ascom-klipsi on suunniteltu niin, että se jakaa laitteen painon tasaisesti ja kiinnittyy tiukasti yhteenkin kangaskerrokseen. Tämän ansiosta laite ei pääse putoamaan.
Laite on kestävä ja lujatekoinen. Se on valmistettu materiaaleista, jotka on suunniteltu kestämään roiskeita ja desinfiointiaineiden syövyttäviä ainesosia.
Ohjelmiston pohjana on käytetty avointa järjestelmää, jotta se toimisi hyvin yhdessä muiden järjestelmien kanssa ja tukisi kolmannen osapuolen sovelluksia. Siihen on myös lisätty toiminnan kannalta tärkeitä ominaisuuksia, jotka liittyvät tietoturvaan, valvontaan ja sovellusten priorisointiin.
Laitteen muotoilu on erittäin ergonominen. Puhelin on kompakti, kevyt ja optimoitu yhden käden käyttöön.